PROMOVARE SEO

PRIMA POZITIE IN TIMP SCURT

Expertii D-PIXEL in SEO te vor ajuta sa ai o afacere care sa ramana in topul motoarelor de cautare.

Calatoria ta catre succesul online este posibil cu promovare SEO.

Vei putea spori vizibilitatea site-ului tau si vei ramane mereu cu un pas inainte concurentei.

Iata care este procesul nostru de promovare SEO pe motoarele de cautare

Iti oferim o promovare SEO unica care iti va oferi rezultate senzationale!

  • DESCOPERA
  • STRATEGIE
  • OPTIMIZARE ON PAGE
  • CONTINUT MARKETING
  • ANALIZA & RAPORTARE
DESCOPERA

Analizam constant cerintele clientilor nostri, va analizam site-ul si concurentii astfel incat sa gasim cea mai buna modalitate de promovare pentru tine. Incercam sa descoperim cat mai multe despre tine pentru a avea o baza solida pe care sa ne bazam

CERCETARE CUVINTE CHEIE

Cercetam cu atentie si identificam care sunt cuvintele cheie potentiale pe care sa iti putem promova afacerea.

ANALIZA COMPETITIEI

Realizam analize cat mai aprofundate despre concurentii tai pe baza cercetarii cuvintelor cheie stabilite.

AUDIT PROMOVARE SEO

Auditul SEO pe care il realizam este complex si se bazeaza pe urmarirea performantei SEO. Vom verifica cu atentie care sunt beneficiile aduse de SEO On Site cat si cele aduse de SEO Off Site.

STRATEGIE

Dezvoltam un plan de strategie prin care sa te aducem tot mai aproape de succes. Prin optimizarea oferita de noi, site-ul tau va beneficia de atingerea obiectivelor SEO pe termen lung.

STRATEGIE CAMPANIE SEO ON PAGE

Vom realiza o strategie astfel incat sa ai un site cat mai bine structurat. Cu ajutorul nostru acesta va fi mai usor de gasit pe motoarele de cautare.

STRATEGIE OFF-PAGE

Vom realiza o strategie prin care afacerea ta sa fie promovata cat mai mult. Toate activitatile noastre se vor focusa pentru a identifica cele mai potrivite canale pentru domeniul afacerii tale.

STRATEGIA DE MARKETING A CONȚINUTULUI

Realizam cele mai bune legaturi astfel incat site-ul tau sa fie promovat pe mai multe canale. Vom crea articole sau comunicate de presa si le vom publica pe bloguri, retele de socializare sau site-uri de specialitate.

OPTIMIZARE ON PAGE

Identificam care sunt cuvintele cheie cele mai potrivite pentru site-ul tau si iti optimizam site-ul pentru motoarele de cautare.

IMPLEMENTARE TEHNICĂ

Alaturi de noi vei avea parte de identificarea perfecta a cuvintelor cheie specifice domeniului afacerii tale. In plus vom acorda importanta linkurilor interne si informatiilor Meta care vor spori vizibilitatea in mediul online.

PUNEREA ÎN APLICARE A CONȚINUTULUI

Iti vom modifica continutul site-ului tau pentru a folosi cuvintele cheie in asa fel incat sa ne ajute in strategia de promovare.

CONTINUT MARKETING

Realizam si distribuim de fiecare data continut relevant care are un scop clar, si anume acela de a transforma vizitatorii in clienti.

CREAREA DE CONȚINUT

Articolele create de noi sunt calitative si incorporam in acestea cuvintele cheie care iti vor face site-ul sa se claseze pe cele mai inalte pozitii in motoarele de cautare.

RETELE DE SOCIALIZARE

Ne dorim ca afacerea ta sa fie tot mai vizibila si pentru asta te vom promova pe social media.

TRIMITEM CATRE INFLUENCERI

Identificam din timp persoanele influente care te pot ajuta sa ai parte de o vizibilitate mai buna in mediul online. Postam pe toate aceste conturi influente continut care sa trimita direct pe site-ul tau astfel incat tu sa ai parte de mai mult trafic pe site dar si de mai multe comenzi.

ANALIZA & RAPORTARE

Urmarim si analizam de fiecare data rezultatele obtinute, generam rapoarte si va prezentam care au fost imbunatatirile aduse. Transparenta de care dam dovada ne va ajuta sa consolidam o colaborare stransa si bazata pe incredere.

RAPORTARE LUNARĂ

Generam un raport lunar de performanta care sa arate care sunt rezultatele campaniei desfasurate si care este impactul acesteia asupra cuvintelor tale cheie si asupra website-ului tau.

ANALIZA TRIMESTRIAL

Vei obtine o analiza aprofundata a campaniei tale SEO pe un trimestru astfel incat sa vezi care sunt rezultatele pe care le-ai obtinut.

RAPORTARE ANUALĂ

Rapoartele SEO anuale iti vor oferi o imagine clara asupra campaniilor SEO desfasurate care te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii pe termen lung.

Cere o oferta!

Sustinem afacerile din Romania si dorim sa ajutam la dezvoltarea lor in mediul digital.


Daca aveti deja o vizune clara asupra proiectului va invitam sa completati brief-ul D-PIXEL.


Pentru oferte noi si consultanta va rugam sa folositi formularul alaturat!