BRANDING

11 ani de activitate in mediul digital

D-PIXEL are o experienta suficient de bogata astfel incat sa asigure tuturor clientilor sai campanii publicitare realizate in cele mai interesante moduri si solutii interactive de promovare. Strategiile noastre sunt intotdeauna realizate astfel incat fiecare client de-al nostru sa aiba parte de rezultatele pe care le doreste.

Impreuna atingem perfectiunea!

Suntem o agentie care reusim de fiecare data sa ne ridicam la asteptarile clientilor nostrii.

Oferim intotdeauna solutii de marketing care sa aiba un impact puternic asupra companiei tale. Fiecare efort de-al nostru are ca scop final construirea unei relatii de incredere cu clientii nostri.

Comunicarile si convingerile noastre sunt orientate sper client. Dorim sa ne distingem de concurenta prin strategii aparte si prin rezultatele pe care le oferim. Campaniile de marketing pe care le realizam sunt de fiecare data construite pentru a pune in evidenta clientul si scopul acestuia.

Prin combinatia de principii de branding cu reclame premiate, social media si cele mai noi tendinte in materie de marketing vom reusi sa iti punem afacerea tot mai mult in valoare.

Dezvoltam campanii transparente iar comunicarea este principalul nostru atuu. Brand-ul tau va avea de castigat de pe urma colaborarii cu noi deoarece cautam cele mai bune mijloace prin care sa putem comunica cat mai bine cu publicul tau.

Fiecare mesaj pe care il concepem este o sursa de inspiratie pentru clientii tai. Afecerea ta poate avea parte de o poveste atractiva prin care sa ajunga mai aproape de inimile clientilor tai. Abordarea directa si profesionala ne-a ajutat de fiecare data sa avem parte de clienti care stiu ce isi doresc si care vor sa cunoasca succesul intr-un timp scurt.

Evolutia de branding

Activarea brandului

Aici avem un prim contact cu intreprinderea ta. Prin discutiile avute ne dam seama care sunt solicitarile tale si vedem care sunt punctele forte si punctele slabe ale site-ului tau. Pornim impreuna pe un drum care te va duce pe culmile succesului.

Dezvoltarea imaginii

Atunci cand ne referim la imagine nu ne gandim doar la un logo. Imaginea este de fapt modul in care afacerea ta se prezinta in fata publicului. Ai nevoie ca toti clientii tai sa aiba parte de o experienta cat mai placuta si cat mai interesanta.

Dezvoltare brandului

Ne dorim sa iti dezvoltam brandul prin patru pasi si anume: Definire, Aliniere, Proiectare si Perfectionare.

Implementarea unor valori

Cel mai eficient mod prin care iti optimiza eforturile depuse in campaniile de marketing este acela de a-ti implementa anumite valori. Cu cat esti mai bine pregatit si stii ce care sunt valorile companiei tale cu atat vei putea avea un succes mai mare.

Studierea brandului

In acest pas vom examina cu atentie strategia pe care ai adoptat-o si care sunt serviciile / produsele pe care doreste sa le promovezi. Sudierea este amanuntita si rolul acesteia este acela de a te ajuta sa ai parte de cele mai bune rezultate.

Strategie de dezvoltare

D-PIXEL este agentia de marketing care te va ajuta sa iti dezvolti afacerea. Cu ajutorul nostru vei ajunge mai usor la publicul tau tinta. Prin publicitate, prin social media si prin comunicarile de marketing vei reusi sa fii mult mai vizibil in mediul online.

Analiza constanta

Ne place sa oferim intotdeauna cele mai bune rezultate. Alaturi de noi vei avea parte de o analiza constanta asupra activitatii tale in mediul online. Ne place sa fim mereu la curent cu toate modificarile care au loc asupra site-ului tau prin colaborarea cu noi. Reusim intotdeauna sa ajungem la publicul tau tinta.

Cere o oferta!

Sustinem afacerile din Romania si dorim sa ajutam la dezvoltarea lor in mediul digital.


Daca aveti deja o vizune clara asupra proiectului va invitam sa completati brief-ul D-PIXEL.


Pentru oferte noi si consultanta va rugam sa folositi formularul alaturat!