CREARE SITE WEB

SERVICII WEB DESIGN

Oferim intotdeauna solutii de ultima generatie care sunt orientate spre client si care vor conduce mereu la rezultate.

EXPERIENTA UTILIZATORULUI

Creăm o experiență prietenoasă cu utilizatorul printr-o strategie interesantă și captivantă, care este considerată un simbol al succesului pentru orice design web.

TARGETAREA TRAFICULUI

Incercam de fiecare data sa realizam comunicarea directa prin metodologiile noastra de proiectare strategice. Ne dorim sa vizam cele mai autentice oportunitati si sa le punem in aplicare in fiecare proiect realizat.

CONVERSIA TRAFICULUI

Experitii nostri in branding vor afla care este conversia site-ului tau web si iti ofera solutii prin care acesta sa poata avea parte de un trafic mai mare.

Experții calificați în limbaje de programare web de vârf

asigură cele mai înalte standarde de calitate.

PROCESUL NOSTRU DE CREARE SITE WEB

BRIEF

La D-PIXEL iti oferim un inceput promitator pentru fiecare proiect pe care doresti sa il realizezi. Vom incepe cu colectarea cerintelor pentru a intelege cat mai clar care sunt solicitarile tale si iti vom propune un proiect care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale.

STRATEGIE DEZVOLTARE

Ne vom stradui sa analizam si sa iti recomandam o strategie de dezvoltare care sa te ajute sa atingi mai repede succesul. Impreuna cu tine vom analiza fiecare situatie astfel incat sa ai parte de cele mai bune rezultate.

DESIGN

Echipa noastra de designeri web te va ajuta sa stabilesti imaginea site-ului tau. Aceasta iti pune la dispozitie cel mai calitativ serviciu de proiectare site web astfel incat sa ai parte de un site functional. Impreuna putem sa dam viata imaginii tale in mediul online.

DEZVOLTARE WEB

Echipa de dezvoltare este specializata in realizarea unui site care sa fie perfect pentru afacerea ta. In functie de cerintele tale vom reusi sa iti oferim o imagine perfecta in mediul online. Serviciul nostru de creare site web este perfect pentru orice tip de afacere.

QA & TESTARE

Inainte de a-ti lansa site-ul web il verificam cu mare atentie si corectam evenutalele erori aparute, astfel incat sa ai parte de un produs final perfect. Ne dorim sa nu omitem niciun amanunt important si pentru asta verificam amanuntit ceea ce realizam.

LANSARE

Vom asista la procesul de lansare a site-ului tau web si continuam sa iti oferim asistenta pentru a-ti putea imbunatati rezultatele. Te poti bucura de serviciile noastre si dupa ce site-ul tau este lansat.

PROIECTE D-PIXEL

ProjectID: DPXL0193


AdventurEnduro.ro

Alec Dumitrescu alias „Alec 131” este unul dintre cei mai buni piloti enduro români. El este Ownerul de la AdventurEnduro care ofera cursuri pentru incepatori dar si pentru cei experimentati.

Informatii despre website

Adventurenduro.ro este realizat pe platforma WordPress si a fost construit in 3 limbi (Romana, Engleza si Germana).

A fost realizat un design custom.

Alte informatii

  • Realizare si traducere content
  • Gazduit pe serverele noastre
  • Numar pagini: 16
  • Pachet mentenanta
  • Timp de executie: 60 zile

PROIECTE D-PIXEL

ProjectID: DPXL0217


ComunaBerceni.Ro

ComunaBerceni.ro este prima companie din comuna Berceni care activeaza atat ca agentie cat si ca dezvoltator imobiliar. Au incredere in viitorul comunei Berceni si de aceea si-au concentrat eforturile si investitiile in directia dezvoltarii responsabile a zonei.

Informatii despre website

Website-ul comunaberceni.ro este realizat pe platforma WordPress avand un design custom realizat conform propunerii noastre.

Este un website cu listare de proprietati avand ca baza un sistem custom de adaugare a ofertelor.

Alte informatii

  • Design Custom
  • Sistem custom de oferte personalizate
  • Sistem custom de adaugare oferte
  • Numar pagini: 12
  • Timp de executie: 70 zile

tail

Cere o oferta!

Sustinem afacerile din Romania si dorim sa ajutam la dezvoltarea lor in mediul digital.


Daca aveti deja o vizune clara asupra proiectului va invitam sa completati brief-ul D-PIXEL.


Pentru oferte noi si consultanta va rugam sa folositi formularul alaturat!