CAMPANIE GOOGLE ADS

PUBLICITATE PE GOOGLE

Iti putem realiza o campanie Google Ads cu impact ridicat si care poate aduce trafic de calitate la un cost rezonabil.

Ce ne face atat de diferiti?

D-PIXEL are o experienta vasta in crearea reclamelor pe mai multe platforme pentru a ajunge cat mai repede la publicul tinta si a realiza conversii sau comenzi la cele mai mici preturi.

Va ascultam nevoile si va propunem o solutie astfel incat sa reusiti sa va indepliniti cu succes planul cel mai potrivit pentru afacerea dumneavoastra.


“Oamenii nu cumpara din motive logice. Oamenii cumpara din motive emotionale.”


CONVERSII REALE

Serviciile noastre de gestionare Adwords iti vor aduce pe site traficul pe care il doresti. Suntem experti in conversia potentialilor clienti in vanzari online.

OPTIMIZARE WEBSITE

Te vom ajuta sa iti cresti vanzarile mai repede decat crezi si iti vom optimiza anunturile. In plus ne vom asigura ca experienta utilizatorului pe site sa fie tot mai placuta.

TARGETARE

Strategiile noastre de marketing sunt atat de eficiente incat vei avea parte de traficul potrivit dar si de atingerea obiectivelor mult visate.

Obiectivul nostru principal este de a analiza concurenta actuala si de a fi mereu la curent cu ultimele tendinte ale pielei. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a afla informatii care iti vor ajuta afacerea sa creasca. Prin determinare vei putea sa faci fata concurentei.

Realizarea unor reclame atractive si captivante

Agentia noastra realizeaza reclame interesante, atragatoare astfel incat mesajul sa poata fi transmis publicului in cel mai frumos mod posibil.


Anunturile realizate de noi atrag atentia de fiecare data si ii determina pe utilizatori sa devina tot mai interesati de produsele tale.

Fara contracte pe termen lung

D-PIXEL nu incearca sa va tina intr-un contract pe termen lung. Puteti incerca un serviciu de campanie Google Ads si daca rezultatele vor fi cele mult visate atunci tu vei fi persoana care isi va dori sa prelungeasca colaborarea. Rezultatele pe care dorim sa le oferim sunt unele de lunga durata si vrem sa construim o relatie pe termen lung.

Dam dovada de responsabilitate

D-PIXEL da dovada mai presus de orice de responsabilitate. In colaborarea cu noi vei primi toate informatiile de care ai nevoie. Vei fi informat cu privire la tot ce s-a realizat asupra site-ului tau si vei vedea singur care sunt rezultatele obtinute.

Cere o oferta!

Sustinem afacerile din Romania si dorim sa ajutam la dezvoltarea lor in mediul digital.


Daca aveti deja o vizune clara asupra proiectului va invitam sa completati brief-ul D-PIXEL.


Pentru oferte noi si consultanta va rugam sa folositi formularul alaturat!