Suntem bucuroși să vă anunțăm că din 2018 echipa D-PIXEL.RO oferă un pachet întreg pentru a începe o afacere online.

Dumneavoastră trebuie să va alegeți nișă dorită și echipa noastră de experți vor face posibil succesul afacerii dvs în mediul online.

Pachetul START-UP este dedicat persoanelor care doresc să pășească în domeniul afacerilor online, domeniu care este într-o continuă creștere în ultimii ani.

Prezentarea pachetului START-UP by D-PIXEL

  • Realizarea identității vizuale

logo, graphic design materiale publicitare, bannere și customizare social media.

  • Realizarea layout-ului pentru viitorul website

macheta site-ului sau magazinului online este realizată de designerii noștri și prezentată clienților.

  • Research de piață pentru stabilirea targetului de clienți

echipa noastră de marketing realizează sondaje în funcție de nișă aleasă de client. Sondaje care sunt interpretate psihologic pentru a stabilii tipului de clienți cărora ne adresăm

  • Social Media Marketing

fiecare tip de afacere are nevoie de prezența pe rețelele de socializare și o activitate ridicată pentru a ține legătură cu publicul sau. Acest lucru este inclus în planul nostru de mentenanță oferit clienților.

  • Mentenanță Website / Magazin Online

un lucru foarte important este Mentenanță Web, tehnicienii D-PIXEL intervin asupra modificărilor sau problemelor intervenite la platformele web în cel mai scurt timp posibil.

  • Promovare Google Adwords sau Social Media Advertising

partea cea mai importantă după lansarea unui project este Promovarea Web. Promovare la care experții noștri se bazează foarte multe pe experiza psihologică realizată anterior și targeteaza publicul prezentant cele mai bune oferte ale clientului.