Soluții eCommerce

Realizarea magazinelor online în România a fost mereu punctul nostru forte.
Din anul 2009 până în prezent am realizat aprox. 290 magazine online atât în România cât și în alte țări. Oferim clientilor trainingului de utilizare a platformei eCommerce, dar si optiunea de mentenanta magazinului online.

Administrare ușoară

Puteti adauga / edita produse rapid, chiar si de pe smartphone. Acczi esul din Admin Panel ofera acces la categorii si subcategorii, produse, poze produse, comenzi, informatii livrare si Marketing Ready.

Marketing Ready

Admin Panel-ul include instrumente de Marketing: coduri promotionale, vouchere, puncte de recompensa si statistici. Pentru orice project oferim si implementarea Google Analythics.

Design modern

Orice magazin online este conceput grafic in functie de nisa de produse aleasa. Acest lucru aduce un plus de valoare magazinului online avand un design unic si compatibil smartphone si tableta.

Produse nelimitate

Un magazin online fara restrictii de numar de produse, numar de categorii sau alte restrictii vis-a-vis de filtre sau atribute. Lucru care la alte platforme si cloud ecommerce le intalnim frecvent.

Opțiuni și filtre

Daca activitatea dvs. este in domeniul vestimar de exemplu, vizitatorii magazinului folosesc pentru o navigare mai usoara si rapida de optiuni si filtre pentru produsele din magazin.

Mentenanta web

Orice magazin online realizat de noi beneficiaza de un pachet de mentenanta de 60 zile. Timp in care sunt permise chiar si modificarile layoutului si rezolvarea bug-urilor.

OFERTA LIMITATA

Pana pe data de 1 August 2018 va oferim o reducere de 20% la serviciul de realizare magazin online. Discountul este valabil DOAR pentru acest serviciu si nu se aplica pentru alte servicii oferite de D-PIXEL.RO