Metoda de promovare online cu cea mai buna rata de conversie

De ce Campania Email are eficienta mai mare decat alte metode?

  • Costuri mici. Nu trebuie sa platesti pentru fiecare click (cum faci la AdWords) si nici pentru fiecare afisare (cum faci la advertising). Emailul este canalul tau, proprietatea ta, si poti comunica cu audienta ta cand vrei si cat vrei.

  • Rata de conversie mare. Intrucat trimiti unei audiente care te cunoaste si careia ii esti familiar, este mai usor sa ii convingi sa cumpere decat unor vizitatori care te-au gasit pe Google sau au dat click pe una din reclamele tale

  • Masurabilitate buna. Poti vedea dupa fiecare trimitere cate persoane ti-au primit si deschis emailul, si cati dintre ei au dat click pe linkuri din email.

Avand in vedere ca 91% dintre consumatori isi verifica emailul zilnic, iar 73% dintre consumatori prefera sa aiba contact cu branduri prin email, iti recomandam sa-l incerci si tu. Campania email poate fi unul dintre cele mai profitabile canale, cu cea mai mare rata de conversie. Campanie email care iti va aduce rezultate inseamna sa comunici cu persoanele pe care le-ai convins sa se aboneze la newsletter si NU trimiterea de emailuri nesolicitate catre persoane cu care nu ai mai avut de-a face.